O nama

Tvrtka iggos osnovana je 1993 godine kao obiteljska tvrtka sa sjedištem u Puli i do danas je u 100% obiteljskom vlasništvu.

Kroz zadnjih 25 godina znali smo prepoznati priliku i pretvoriti je u biznis uvoza i distribucije sirovina visoke kvalitete za slastičarstvo, pekarstvo i sladoled.
Sa svojim širokim asortimanom proizvoda tvrtka se pozicionirala među vodeće distributere sirovina za slastičarstvo, sladoled i pekarstvo u RH. 

Pored više od 400 artikala dostupnih na lageru u stalnom asortimanu u mogućnosti smo u vrlo kratkom roku nabaviti i proizvode na upit klijenta.
Sigurnost u prehrani je bila oduvijek važna za našu tvrtku te posebnu pažnju posvećujemokako pri odabiru proizvođača i prijevoznika tako i pri skladištenju i dostavi robe kupcima.

Zahvaljujući povjerenju naših kupaca te kontinuiranom unaprijeđivanju poslovanja bilježimo konstantan rast prihoda već dugi niz godina.

 

LOGISTIKA

Dostavu proizvoda kupcima u istri i na sjevernom jadranu uključujuči i otoke lošinj, cres i krk vršimo dva puta tjedno vlastitim vozilima. Ostatak nacionalnog teritorija snabdijevamo putem kurirskih službi uglavnom u roku od 24sata. U pojedinim regijama imamo i distributere-partnere.